Software

Naast onze eigen machines en geleverde besturingen werken wij ook vaak voor machinebouwers die geen eigen software engineer hebben. Door onze uigebereide ervaring en kennis in sigmatek software van Lasal en PG50 kunnen wij vaak bijspringen.
Software gaat steeds verder het is niet meer alleen de machine die bestuurd moet worden, maar er komen steeds meer dingen bij, zoals bijvoorbeeld koppelingen met bedrijfsnetwerken, uitgebreide statestieken, maar ook steeds meer interfaces voor tal van attributen zoals printers, RFID readers, datacommunicatie en niet te vergeten uitgebreide menselijke interfaces. Schermen worden steeds belangrijker bij machines. Uitgebreide storingsdiagnose ook van afstand worden zeker bij seriemachines heel belangrijk. Hier hebben wij al geruime ervaring mee.

Ook hebben wij veel ervaring met Microsoft Visual Basic. Applicaties zoals machine interfaces met Lasal en een complete winkel applicatie met inkoop, verkoop en administratie mogelijkheden. Automatische mailing en klantenbinding.
Onder andere werkend bij : t’ Luifeltje in Baarn.